Algemeen

TC Rally is de tennisvereniging van Standdaarbuiten. De vereniging is opgericht in 1973. Ons park ligt aan de Dr. Poelstraat direct naast de voetbalvelden. Wij hebben 3 banen ter beschikking; deze banen zijn voorzien van kunstgras en dus kan er het hele jaar door worden getennist.

In de oude school is onze knusse kantine ‘De Ballenbak’ gevestigd die op de meeste doordeweekse avonden,  behalve de vrijdagavond is geopend. Tijdens toernooien, competies of andere activiteiten is de kantine uiteraard ook op andere dagen open. In het voor– en najaar wordt er een open toernooi georganiseerd en tussendoor zijn er nog diverse activiteiten die we organiseren voor onze leden. Ook zijn er diverse competitieteams in verschillende samenstellingen; deze competitiewedstrijden worden op verschillende dagen of avonden gespeeld.

Als lid van onze vereniging is er de mogelijkheid om tennisles op ons park te volgen. Deze lessen worden verzorgd door Martin Vloemans. Voor meer informatie over tennislessen kan contact worden opgenomen met het secretariaat (mail: secretaris@tc-rally.nl).

Ook onze vereniging draait, net zoals andere verenigingen, op inzet van vrijwilligers. Ze zijn te vinden in een van de commissies of spannen zich op een andere manier in voor onze vereniging.

Vind je het leuk om eens kennis te maken met onze vereniging of de tennissport, kom dan eens  ’n kijkje nemen op ons park of neem contact op met iemand van het bestuur of een van de commissieleden. Of stuur een mailtje voor meer info.

Statuten en reglementen

Net als elke vereniging kent ook onze vereniging regels waaraan leden (en anderen die het park betreden) zich dienen te houden. De basis vind je terug in de statuten van onze vereniging. Daarnaast is er het huishoudelijk reglement voor onze leden en het baanreglement voor eenieder die gebruik wil maken van de tennisbanen.

Je kunt ze hieronder downloaden, zodat je ze kan nalezen.

Statuten TC Rally

Huishoudelijk reglement TC Rally

Baanreglement TC Rally (volgt binnenkort)

Privacybeleid

Als vereniging moeten we natuurlijk gegevens vastleggen van onze leden. Uiteraard gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt dit nalezen in onze privacyverklaring. Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je altijd contact opnemen met secretaris@tc-rally.nl.