Activiteiten

Binnen de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd voor de senioren leden.

Er kan deelgenomen worden aan het nieuwjaarstoernooi, voorjaars-, herfst- en wintercompetitie, Maxi/mini toernooi, open zomer- en herfsttoernooi en de ladies day.

• Inschrijven voor de competitie gaat via de competitieleider.
  • Inschrijven voor open toernooi; zie link onder het het kopje opentoernooien op deze site.
  • Inschrijven voor de overige activiteiten via de technische- en/of jeugd commissie. Voor deze activiteiten wordt een uitnodiging gestuurd waar op staat vermeld hoe aangemeld kan worden.

Tijdens de Dorpsweek wordt er tevens een Dorpsweektoernooi  georganiseerd, waaraan (als groep) deelgenomen kan worden. Aan dit evenement kunnen zowel leden als niet leden deelnemen. Inschrijving verloopt via de oproep op Facebook.

UITNODIGING

LADIES DAY STANDDAARBUITEN – NOORDHOEK

Dinsdag 24 maart 2020 van 9.00-15.00 uur

op de tennisbanen van Standdaarbuiten

Al jaren sportieve strijd tussen de dames van Noordhoek en Standdaarbuiten. Kom gezellig tennissen. Onder de deelnemers wordt een gratis tennisles van onze tennisleraar Martin verloot. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd.

Ken je iemand die  graag kennis wil maken met de tennissport. Neem haar gerust mee!

Geef je op voor 1 maart a.s. bij de activiteitencommissie (hansenquirine@hotmail.com). Geef hierbij je naam, speelsterkte, telefoon en mail adres door.

Wij hopen op een mooie opkomst!

Groeten namens de activiteitencommissie.