Lidmaatschap

U kunt een proefpas aanvragen waarmee u een maand vrijblijvend kan tennissen op ons tennispark. Interesse? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@tc-rally.nl. Wij sturen u proefpasje en een inschrijfformulier toe. Wilt u lid worden dan kan dit inschrijfformulier  worden teruggestuurd per post of per mail voorzien van een (digitale) pasfoto.

De jaarcontributie wordt tot het einde van het jaar in rekening gebracht.

De jaarcontributie vanaf 1 januari 2020:

• € 92,50 voor senioren (vanaf 18 jaar) met 2 “verplichte” bardiensten
  • € 35,00 voor junioren (vanaf 10 jaar tot 18 jaar)
  • € 25,00 voor ondersteunende leden

Indien iemand de “verplichte” bardienst niet draait, wordt er een toeslag van € 50,00 gerekend. De bardiensten worden ingepland tijdens het open toernooi, competitiedagen en/of activiteiten.

Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend met één jaar verlengd.

Na het ontvangen van de contributie krijgt u uw Ledenpas die u nodig heeft om een baan te reserveren. Dus als u gebruik wilt maken van een baan, dan moet u met uw pas “afhangen”, zoals dit wordt genoemd, dus de baan reserveren.

De toegangspoort dient gesloten te zijn. Tegen betaling van een borg van € 25,00 kan hiervoor 1 sleutel per gezin worden opgehaald bij Claudia Koevoets-Oomen, Wieken 90 in Standdaarbuiten. Na beëindiging van het lidmaatschap dient de sleutel weer ingeleverd te worden, waarna de borg terugbetaald wordt.