Lidmaatschap

U kunt een proefpas aanvragen waarmee u een maand vrijblijvend kan tennissen op ons tennispark. Stuur een mailtje naar secretariaat@tc-rally.nl. Wij sturen u proefpasje en een inschrijfformulier toe. Wilt u lid worden dan kan dit inschrijfformulier digitaal worden teruggestuurd voorzien van een pasfoto.

De jaarcontributie wordt tot het einde van het jaar in rekening gebracht. De jaarcontributie bedraagt momenteel:

• € 80,= voor senioren (vanaf 18 jaar) met 2 “verplichte” bardiensten
  • € 35,= voor junioren (vanaf 10 jaar)
  • € 25,= voor aspiranten
  • € 25,= voor ondersteunende leden

Indien iemand de “verplichte” bardienst niet draait, wordt er een toeslag van € 75,= gerekend. De bardiensten worden ingepland tijdens het opentoernooi, competitiedagen en/of activiteiten.

Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend met één jaar verlengd.

Na het ontvangen van de contributie krijgt u uw Ledenpas die u nodig heeft om een baan te reserveren. Dus als u gebruik wilt maken van een baan, dan moet u met uw pas “afhangen”, zoals dit wordt genoemd, dus de baan reserveren.

De toegangspoort dient gesloten te zijn. Tegen betaling van een borg van € 25,= kan hiervoor 1 sleutel per gezin worden opgehaald bij Claudia Koevoets-Oomen, Wieken 90 in Standdaarbuiten. Na beëindiging van het lidmaatschap dient de sleutel weer ingeleverd te worden, waarna de borg terugbetaald wordt.