Jeugd

Binnen de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd leden.

Er kan deelgenomen worden aan de competitie, familiedag, mini/maxi toernooi, schooltennis. Voor deze activiteiten wordt een uitnodiging gestuurd waarop kan worden ingeschreven.

Tevens wordt de jeugd de mogelijkheid geboden tennislessen te volgen (zomer en winter).
De trainingen worden verzorgd door Martin Vloemans (zie menu: vereniging, optie tennislessen). Er wordt op donderdag middag en zaterdag ochtend les gegeven. In samenspraak met de tennisleraar kunnen eventueel andere tijden worden afgesproken. Aanmelden voor tennislessen via secretariaat@tc-rally.nl.

De jeugdcommissie organiseert voor de jeugd leden van TC Rally op

zondag 3 november 2019

een

MINI MAXI toernooi

De MINI (die lid is van TC Rally) mag een volwassene (die geen lid hoeft te zijn van TC Rally) meenemen om met hem/haar aan dit super gezellige toernooi deel te nemen.

We beginnen deze dag rond 12.00/13.00 uur en verwachten rond 17.00 uur klaar te zijn. De definitieve tijden worden nog doorgegeven in een aparte mail en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

De jeugdcommissie zorgt voor erwtensoep en broodjes aan het einde van de middag.

Heb je zin om mee te doen… geef je dan op voor 24 oktober.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar jeugd@tc-rally.nl .