Jeugd

Binnen de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd leden.

Er kan deelgenomen worden aan de competitie, familiedag, mini/maxi toernooi, schooltennis. Voor deze activiteiten wordt een uitnodiging gestuurd waarop kan worden ingeschreven.

Tevens wordt de jeugd de mogelijkheid geboden tennislessen te volgen (zomer en winter).
De trainingen worden verzorgd door Martin Vloemans (zie menu: vereniging, optie tennislessen). Er wordt op donderdag middag en zaterdag ochtend les gegeven. In samenspraak met de tennisleraar kunnen eventueel andere tijden worden afgesproken. Aanmelden voor tennislessen via secretariaat@tc-rally.nl.

MINI MAXI DAG

De jeugdcommissie heeft op zondag 3 november 2019 een Mini Maxi toernooi georganiseerd voor de jeugd leden van TC Rally. De jeugdcommissie heeft gezorgd voor erwtensoep en broodjes aan het einde van de middag. Het was een succes.