Van de voorzitter

Beste  Tennisvrienden,

TC Rally bestaat al meer dan 40 jaar en telt momenteel 160 leden.

De vele vrijwilligers in onze vereniging die zichtbaar, maar vaak ook onzichtbaar, veel werk verzetten, maken  dat wij een leuke en gezellige vereniging hebben.

Er is in het afgelopen jaar flink geïnvesteerd, in onderhoudsmaterieel, om ons tennispark te onderhouden en het zal iedereen wel opvallen dat dit er piekfijn bij ligt. Dat draagt natuurlijk in belangrijke mate bij aan de spelvreugde op de baan en erna, in de ballenbak.

Toch zijn er ook wel een paar aandachtspunten :

• Voor de jeugd zijn nog wel een aantal plaatsen vrij, dus doe allen mee met werven van nieuwe jeugdleden, onder het motto: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
  • Het invullen van bestuurs -en commissie taken blijft moeilijk; hier en daar zijn nog openstaande vacatures.
  • De beslissing van de Gemeente over de huisvesting nadert langzamerhand een eindpunt en wordt door het bestuur i.s.m. de bouwcommissie actief gevolgd.

Als je opmerkingen hebt of ideeën om de vereniging nog beter te laten draaien, spreek dan het bestuur aan en/of de desbetreffende commissieleden.

Dit kan persoonlijk, per telefoon, maar beter per E-mail.

Tot slot wil ik iedereen een sportieve en gezellige toekomst wensen bij TC-Rally.

Coen Tolenaars

coen